PROFIL

Historien bag virksomheden

Med et solid mangeårigt erfaring fra branchen, er vi stolte over at kunne byde velkommen til vort topmoderne undervognscenter.

Vi kan tilbyde din bil den bedste undervognsbehandling som er på markedet.

Ring til os, eller kig ind, så du både kan se de moderne lokaler, og få en attraktiv pris på behandling af netop din bil.

Velkommen til et bedre og længere liv for din bil.

Jesper Klint

Siden 1982 har TekTrol udviklet og fremstillet de olie-/voks produkter der anvendes i behandlingen. Produkterne er målrettet danske klimaforhold, og et væld af laboratorieafprøvninger er foretaget i jagten på de bedste rustbeskyttende additiver.

TekTrol’s produkter opfylder de svenske SS-normer som stiller strenge krav til bl.a. indtrængnings- og rustbestyttelsesevne. Og for at give behandlingen lang holdbarhed har vi udviklet 3 forskellige typer olie-/voks produkter som påføres efter hinanden.

TekTrol’s produkter er de bedste på markedet, og den vigtigste grund til at vi tilbyder længere behandling intervaller. Din bil skal nemlig kun til behandling hver 3. år. Det betyder, at du reelt sparer 33% i forhold til behandling hvert 2. år.

Teknologisk Institut’s værksteds-kontrolordning

TekTrol er tilsluttet Teknologisk Institut’s Værksteds-KontrolOrdning for Rustbeskyttelse (VKO-R). Der stilles i ordningen en række krav for at deltagelse er mulig. Derudover medfører ordningen 1-3 årlige besøg på stationen, med grundig undersøgelse af 42 punkter på tilfældigt udvalgte biler.

Det siger vores kunder

Fremragende
På basis af 61 anmeldelser
Claus Jensen
Claus Jensen
25. Marts, 2022.
Altid super service
Peder Davidsen
Peder Davidsen
4. Januar, 2022.
Altid behjælpelig med nye dæk
Marc Hansen
Marc Hansen
2. Oktober, 2021.
Godt og dejligt Martin er fantastisk til sit arbejde
Inger Skjødt
Inger Skjødt
14. September, 2021.
En rigtig god og hurtig service
Henning Kirk
Henning Kirk
29. Maj, 2021.
En rigtig god service og Jesper vil bare ikke give op da det ikke bare lige var at finde fælge til en peugeot 3008 hybrid men 3 gang var lykkens gang og de er bare super flotte og tak for kampen
finnsebastian
finnsebastian
16. Maj, 2021.
God service